Dagboek: Zeven Bouwstenen

In deze tijd wordt opnieuw veel gekeken naar de eerste gemeente in Handelingen. Wat was het ‘geheim’ van deze gemeente en waarom groeide deze zo tegen de verdrukking in? In het dagboek ‘De Zeven Bouwstenen’ wordt deze vraag beantwoord vanuit Handelingen 2. Zeven fundamentele principes, ‘bouwstenen’, maakten de gemeente tot een groeiende beweging van discipelen in de kracht van de Heilige Geest.

In het dagboek worden de zeven bouwstenen afzonderlijk uitgelegd in zeven aparte korte deeltjes. Deze deeltjes, met twee uitdagende vragen, zijn erg geschikt om dagelijks in je ‘persoonlijke tijd met God’ te gebruiken.

In een kleine groep kun je vervolgens met elkaar dieper op de kern van elke bouwsteen ingaan en bespreek je hoe je dit persoonlijk en als gemeente praktisch kunt maken. Het mooie is dat Christian Tan bij elke bouwsteen een heel inspirerende korte videoboodschap heeft gemaakt, te bekijken op het YouTube kanaal van stichting Meer Jezus (klik hier). We weten inmiddels uit ervaring hoe krachtig deze combinatie van het boekje en de videoboodschap werkt. Het raakt mensen, zet aan tot gesprek, wekt verlangens op en geeft aanleiding om er met elkaar voor te bidden.

Uitermate geschikt om in deze tijd een groeiende gemeente in/met kleine groepen te zijn.

Eventueel kunnen we de video’s ook op DVD branden en versturen.

Aantal Bladzijden: 58

Formaat: A5

Bekijk het 'Inkijkexemplaar'

 

« Terug