Leren leven in de kracht van Jezus

Deze studie heeft als doel om de gemeente van Jezus Christus toe te rusten. Juist in deze tijd komt het erop aan stand te houden tegen aanvallen en verleidingen vanuit de zichtbare en onzichtbare wereld. De Gemeente wordt geschud en beproefd en christenen ondervinden dat aan den lijve.

Toch weten wij dat dit niet buiten Gods gezichtsveld en bemoeienis om gaat. Wij geloven dat Hij ons wil toerusten tot een vernieuwd christelijk leven, een leven in de kracht van de Heilige Geest.

Deze cursus is al jaren een grote zegen geweest. Individuele levens en kerken als geheel zijn tot leven gekomen en zelfs regionale bewegingen ontstaan. Nu is deze cursus helemaal vernieuwd en in boekvorm uitgegeven.

Dit dagboek is geschikt voor persoonlijk gebruik, maar zeker ook voor gebruik in groepen. Voor de leiders van de groepen zijn er digitale handleidingen beschikbaar welke worden toegestuurd als PDF bestand. Er zijn twee opties:
1. De eerste 5 lessen in een weekend (vrijdagavond en een zaterdag, zoals in het boek vermeld)
2. Maar de eerste 5 lessen kunnen ook op vijf aparte avonden worden gegeven. Daarna de 7 vervolgavonden vanuit de 6 weken.

Aantal Bladzijden: 175 (A4)

Bekijk het Inkijkexemplaar.

 

De vorige versie van dit dagboek is eventueel ook nog beschikbaar. Daarnaast hebben we de eerste cursusmap met dezelfde titel; leren leven in de kracht van Jezus, en de twee modules ook nog heel beperkt beschikbaar. Graag daarover een email sturen naar kerygma@kerygma.nl mocht daar vraag naar zijn.

« Terug