Beste vrienden en betrokkenen,

Veel veranderingen bij stichting Kerygma; naast de eerste cursus Discipelen van Jezus is nu ook de fundamentenstudie Een Nieuw Begin in boekvorm uitgekomen (zie hieronder). Verder: Kerygma gaat verhuizen (samen met stichting Meer Jezus). De huur is opgezegd per 1 januari aanstaande. Zelf blijf ik in Voorthuizen werkzaam. Ik ben gevraagd om fulltime in de christelijke boekwinkel de Appelboom te komen werken, en dus komt er na bijna 12 jaar een einde aan mijn bediening bij Kerygma. Dankbaar ben ik voor de fijne samenwerking en het contact met velen van jullie. Ik wil jullie veel zegen toewensen en graag tot horens. Weet dat jullie van harte welkom zijn & blijven in Voorthuizen.


Hartelijke groeten,

Marcel van Blankers

PS: Kerygma gaat verder met een kleiner assortiment. De stichting blijft vooral boeken verkopen. Dat betekent dat materialen in een multomap/ringband alleen nog tijdelijk te bestellen zijn. Dat geldt ook voor de brochures, dagboeken, modules, Bijbelstudie- en toerustingsmaterialen die gebonden zijn met een draadrug. Dus willen jullie nog materialen bestellen; wacht dan niet te lang, want op is op.
Door deze fundamentenstudie hebben mensen letterlijk ‘een nieuw begin’ ervaren in hun leven! Nu is deze cursus herschreven en dus ook in boekvorm uitgegeven. Het boek Leren leven in de kracht van Jezus was snel uitverkocht, maar inmiddels weer op voorraad. Klik op de afbeeldingen voor meer info of om de boeken te bestellen (of ga naar www.kerygma.nl).