Bekijk dit bericht in uw browser


Meer Jezus magazine
 

Beste vrienden en betrokkenen,

Stichting Kerygma heeft vorig jaar een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt. In de bijlage vinden jullie dan ook geen nieuwsbrief zoals jullie van ons gewend zijn, maar een magazine om jullie op de hoogte te brengen van alle nieuwe ontwikkelingen.


In het magazine onder andere een persoonlijke bijdrage van Kees de Vlieger die het stokje overgedragen heeft aan Christian Tan. Kees was al langer op zoek naar iemand die het leiderschap van de stichting wilde overnemen. In het voorjaar van 2019 kwamen ze met elkaar in contact. Christian had inmiddels een eigen stichting opgericht onder de veelzeggende naam Meer Jezus, en vanaf 1 januari is Stichting Kerygma samengegaan met Stichting Meer Jezus. Christian is directeur van beide stichtingen, en wij zijn dankbaar voor hem en zijn vrouw Nathalie, en voor de vele vrijwilligers die ze hebben meegebracht. Ook zijn wij God dankbaar voor jullie die bij Kerygma betrokken zijn door jullie steun en gebeden. Wij hopen dat jullie ons in de nieuwe situatie net zo trouw zullen blijven steunen.


Wij hopen tenslotte dat jullie blij zijn met dit magazine en het met veel plezier zullen lezen. We wensen jullie een gezegend 2020 toe.


Met vriendelijke groet,
Marcel van Blankers
Namens het team van Kerygma


Bijlage: Meer Jezus magazine.